Tovar v akcii


Benefity


Poštovné vrátane balného:
SR: 2,90 €, pri nákupe nad 70.-€ ZDARMA
ČR: 6,30 €, pri nákupe nad 100.-€ ZDARMA


Kvalitné krmivá


Denim Collective


K9 JORDAN

Porovnanie cien na Pricemania.sk NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

PONÚKAJTE SVOJMU PSOVI POTRAVINY, KTORÉ MÔŽU AKTIVOVAŤ GÉNY DLHOVEKOSTI!

26. 04. 2022, 15:37

Mocné Sardinky!! Tieto malé rybky sú pomenované po ostrove Sardínia, ktorý je domovom ľudí najväčšou dĺžkou dožitia a je jednou zo základných rýb, ktoré títo dlhovekí ľudia konzumujú. 

Prečo s nimi kŕmiť svojho psa? Keďže sardinky sú nabité dôležitými živinami, robí to z nich jednu z nutrične najbohatších potravín na planéte. 

Overte si to: Sardinky sú bohatým zdrojom selénu, ktorý je životne dôležitý pre zdravie štítnej žľazy a pomáha pri neutralizácii voľných radikálov a ochrane orgánov pred poškodením. Sú tiež výborným zdrojom vitamínu B-12, ktorý podporuje zdravú metyláciu, nervové funkcie a detoxikáciu. 

Sardinky dodávajú najvyššie hladiny EPA a DHA a najnižšie hladiny ortuti zo všetkých rýb. Desiatky štúdií na ľuďoch, na ktorých sa zúčastnili stovky tisíc účastníkov, ktorí jedli sardinky dvakrát týždenne, zistili, že konzumácia znižuje riziko úmrtia na srdcové choroby o 36 percent, pričom výskumná skupina Dr. Aleixa Sala-Vila dospela k záveru, že pravidelná konzumácia môže zvýšiť priemernú dĺžku života ľudí o 5 rokov. . Tieto esenciálne mastné kyseliny tiež zohrávajú veľkú úlohu v celistvosti pokožky vášho psa tým, že znižujú zápal a podporujú zdravú funkciu kože. 

Sardinky sú tiež bohatým zdrojom vitamínu D, ktorý je životne dôležitý pre celkové zdravie našich psov a musí byť konzumovaný v strave, pretože psy si nedokážu vyrobiť vitamín D zo slnečného žiarenia. 

Nakoniec, tieto malé ryby obsahujú CoQ10, koenzým s antioxidačnými vlastnosťami. Rozsiahly výskum ukazuje, že CoQ10 zvyšuje produkciu bunkovej energie v celom tele. Zvyšovaním účinnosti našich mitochondriálnych elektrární znižuje CoQ10 poškodenie oxidantmi a poskytuje ochranu každej bunke v tele, čo môže predĺžiť zdravie aj život. 

Jedným z najlepších dôvodov, prečo pravidelne kŕmiť sardinkami namiesto iných rýb, je ich udržateľnosť a nízka úroveň kontaminácie. Kúpte si sardinky konzervované vo vode (alebo čerstvé, ak ich môžete dostať, vyhýbajte sa chovaným rybám). Sardinka na každých 10 kg telesnej hmotnosti, dvakrát alebo trikrát týždenne, bude stačiť.

Zdroj: https://www.facebook.com/PlanetPawsMedia/posts/6287819987959497

Sardinky

Komentáre

Diskusia je prázdna.

Používame cookies, aby sme pre vás zabezpečili  ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Bez ich použitia eshop nie je schopný fungovať. Nesúhlasím s požívaním cookies na tomto e-shope (zobrazí sa prázdna stránka).

Pokračovať
Nastaviť
Nesúhlasím