Tovar v akcii


Benefity


Poštovné vrátane balného:
SR: 2,90 €, pri nákupe nad 70.-€ ZDARMA
ČR: 6,30 €, pri nákupe nad 100.-€ ZDARMA


Kvalitné krmivá


Denim Collective


K9 JORDAN

Porovnanie cien na Pricemania.sk NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Potrebujú psy záchrannú vestu?

24. 06. 2023, 20:36

Potrebujú psy záchrannú vestu?

Niektorí psi sú prirodzení plavci a nemajú vo vode žiadne ťažkosti, zatiaľ čo iní môžu bojovať, alebo sa ľahko unavia. Nech je váš pes akokoľvek silný plavec, možno sa pýtate: „Potrebuje môj pes záchrannú vestu?“. Odpoveď na túto otázku závisí od vášho psa (ktorého poznáte najlepšie) a okolností, v ktorých sa nachádzate. Niektoré plemená s kratšími nohami alebo ťažkou štruktúrou tela môžu čeliť problémom udržať sa nad vodou v porovnaní s väčšími psami. Navyše, ak sa so svojím psom plánujete venovať vodným aktivitám, ako je člnkovanie alebo plávanie na voľnej vode, záchranná vesta môže poskytnúť vyšší stupeň bezpečia a pokoja.

V konečnom dôsledku by rozhodnutie použiť záchrannú vestu pre vášho psa malo byť založené na jeho plaveckých schopnostiach, zdraví, špecifickej vodnej aktivite a úrovni vášho pohodlia. Vždy je lepšie zamerať sa na maximálnu bezpečnosť vášho psa, keď je vonku vo vode.

Keď hľadáte záchrannú vestu pre svojho psa, uistite sa, že má primeraný vztlak, je pestrofarebná kvôli viditeľnosti a má rukoväť z bezpečnostných dôvodov. Od roku 1996 e EZYDOG priekopníkom v oblasti plávacích viest pre psov, ktoré boli navrhnuté tak, aby vždy poskytovali ergonomické a bezpečné uchytenie.

Výhody používania záchrannej vesty pre psov

  • Váš pes môže plávať dlhšie

Každý, kto má psa, vie, že bude chcieť pokračovať v hre dlho potom, čo začne byť unavený – čo môže byť vo vode nebezpečné. Podporou hrudníka vášho psa a poskytnutím dodatočného vztlaku môžu záchranné vesty pre psov ubrať časť záťaže a umožniť vášmu psovi plávať dlhší čas.

  • BEZPEČNOSŤ

Záchranné vesty pre psov majú často pohodlné držadlá, takže v prípade potreby môžete svojho psa bleskovo zdvihnúť z vody alebo ho naviesť správnym smerom. Najdôležitejšie však je, že udržia vášho psa nad vodou. Vesty sú tiež mimoriadne dôležité pri raftoch, splavoch, plávaní vo vlnách a divokej vode, a pod.

  • VIDITEĽNOSŤ

Reflexný materiál a svetlé farby, ktoré sa nachádzajú na záchranných vestách pre psov, znamenajú, že váš pes je vo vode ľahšie rozpoznateľný pre vás aj ostatných. Táto extra viditeľnosť znamená, že sú bezpečnejšie, aby ich náhodne nezrazili ľudia na člnoch a vodných skútroch.

  • Môže umožniť psom, ktorí nie sú silnými plavcami, aby si užili vodu

Chýba vášmu psovi dôvera vo vodu? Možno je všetko, čo potrebujú, aby im umožnili zažiť veci, pri ktorých by sa zvyčajne necítili pohodlne. Kúsok tej istej sebadôvery sa dá v budúcnosti preniesť aj do lekcií plávania, ak si zvyknú na pohodu vo vode.

  • ZDRAVIE

Plávacie vesty sú nenahraditeľný pomocník pri rehabilitácii psíkov po zranení, chorobách kĺbov, pomáhajú tiež starým psom pri plávaní.

 

Aké záchranné vesty ponúka EzyDog a ktoré sú najlepšie pre môjho psa?

DFD STANDARD

Pri výbere záchrannej vesty pre vášho psa je dôležité uprednostniť kvalitu a bezpečnosť. Ponúkame dva odlišné štýly záchranných viest pre psov: DFD STANDARD a DFD X2 Boost. DFD STANDARD - skratka pre Doggy Floatation Device, je ideálna pre veľké a stredne veľké a poskytuje im slobodu pohodlne plávať. DFD je vybavená ultra vztlakovou penou, ktorá bola strategicky umiestnená tak, aby udržala vášho psa v prirodzenej polohe pri plávaní, čím poskytuje neochvejnú istotu počas vodných aktivít. Vďaka neobmedzenému pohybu a jednoduchému zapínaniu poskytuje náš DFD absolútny pokoj a umožňuje vám užívať si vodné dobrodružstvá s úplnou istotou. DFD STANDARD sa dodáva aj v Micro verzii pre malé a mini plemaná.

Ergonomická rukoväť umožňuje bez námahy zdvíhanie a vedenie vášho psa vo vode a von z vody a poskytuje pevné a spoľahlivé uchopenie. Polstrované hrudné popruhy nielen maximalizujú pohodlie, ale zaisťujú aj rovnomerné rozloženie tlaku a minimalizujú prípadné nepohodlie. Super silný Nylonový D-krúžok je začlenený do dizajnu DFD, zaručuje bezpečnú prepravu.

Dostupné farby:

Červená Žltá

Vlastnosti:

  • Ergonomická rukoväť
  • Unikátna ultra vztlaková pena zaisťuje, že váš pes sa bude vždy vznášať
  • Polstrované hrudné popruhy
  • Super silný nylonový D-krúžok na prepravu a zabezpečenie vášho psa
  • D-krúžok z nehrdzavejúcej ocele, ktorý nikdy nehrdzavie

Kúpite tu: https://www.activedog.sk/vesty-pre-psov/ezydog-dfd-standard

 

DFD X2 Boost

EzyDog DFD X2 Boost je druhá generácia našej najpredávanejšej záchrannej vesty. Ponúka rovnaký vztlak, ale prichádza s efektívnejším ergonomickým strihom. Či už učíte svojho psa plávať alebo chcete cestu ako bezpečnostnýprvok, DFD X2 Boost pomôže vášmu psovi zostať v bezpečí pri vode.

Vesta DFD X2 Boost je navrhnutá tak, aby dobre sedel každej postave psa, s panelmi, ktoré sa prispôsobia tvaru trupu. Je vybavená ultra vztlakovou penou (PE Foam), ktorá rovnomerne rozmiestnená v celej veste, vrátane pod bruškom psa, aby ho udržala vzpriamene a prin plávaní v prirodzenej a pohodlnej polohe. Na rozdiel od iných viest EZYDOG produkty neobmedzujú vášho psa v pohybe a dajú sa ľahko zapnúť alebo stiahnuť.

Pre rýchlu kontrolu nad vaším psom obsahuje DFD X2 Boost neoprénovú rúčku s reflexným lemovaním. Inovatívne nastavenie krku zahŕňa vztlakovú penu, ktorá udrží hlavu vášho psa nad vodou. Okrem toho je na zadnej strane záchrannej vesty bod na pripevnenie svetla špeciálne navrhnutý na pripojenie našich 100% vodotesných svetiel, ktoré zaisťujú vo vode maximálnu viditeľnosť.

Farby:

Červená Žltá Modrá

Vlastnosti:

  • Zjednodušený a ergonomický strih
  • Jedinečná ultra vztlaková pena rozložená rovnomerne a pod bruchom psa
  • Nastavenie  goliera umožňuje maximálne prispôsobenie a vztlak v oblasti krku a hlavy
  • Neoprénová rukoväť
  • Odolný nylon 1680 Denier, ktorý sa ľahko čistí, odstraňuje nečistoty a zvyšky soli
  • Reflexné lemovanie pre vysokú viditeľnosť vo všetkých situáciách
  • Pútko na uchytenie svietidla

Kúpite tu? https://www.activedog.sk/plavacie-vesty/ezydog-plavacia-vesta-dfd-x2-boost

 

Komentáre

Diskusia je prázdna.

Používame cookies, aby sme pre vás zabezpečili  ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Bez ich použitia eshop nie je schopný fungovať. Nesúhlasím s požívaním cookies na tomto e-shope (zobrazí sa prázdna stránka).

Pokračovať
Nastaviť
Nesúhlasím