Tovar v akcii


Benefity


Poštovné vrátane balného:
SR: 2,90 €, pri nákupe nad 70.-€ ZDARMA
ČR: 6,30 €, pri nákupe nad 100.-€ ZDARMA


Kvalitné krmivá


Denim Collective


K9 JORDAN

Porovnanie cien na Pricemania.sk NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Petcurean GO! Sensitivity + Shine Salmon – analýza zloženia

25. 04. 2018, 12:29

Petcurean GO! Sensitivity + Shine Salmon – receptúra s lososom

Receptúra s lososom prémiovej kvality, ako jediným zdrojom bielkoviny z mäsa (mimoriadne dôležitá informácia pre majiteľov psov alergických na iné druhy živočíšnych bielkovín!), s ovocím, zeleninou a omega kyselinami.

Krmivo neobsahuje žiadne vedľajšie produkty, pridané rastové hormóny alebo umelé konzervanty, ani pšenicu, kukuricu, či sóju.

Zloženie:
losos 32% (lososová múka, vykostený losos), ovsené vločky, zemiaky, ovos, kanolový olej, jablká, prírodná chuť ryby, ľanové semienko, quinoa, uhličitan vápenatý, chlorid draselný, sušené morské riasy kelp, sušená čakanka, sušený fermentačný produkt Aspergillus niger, sušený fermentačný produkt Aspergillus oryzae, sušený rozmarín.

Tato receptúra tiež obsahuje:

  •     Lososa prémiovej kvality ako jediný zdroj bielkovín z mäsa
  •     Pre a pro biotiká pre lepšie zažívanie
  •     Antioxidanty pre lepšiu imunitu
  •     Omega kyseliny pre zdravú kožu a srsť

Výživové prísady na 1 kg:
VE672 vitamín A 12 177 IU, E671 vitamín D3 1 319 IU, 3a700 vitamín E 164 IU, E1 (železo) 117 mg, E2 (jód) 2,5 mg, E4 (meď) 10,6 mg, E5 (mangán) 28 mg, E6 (zinok) 144 mg, 3b6.10 (zinok) 21 mg, 3b8.10 (selén) 0,21 mg; zootechnickej prísady; Lactobacillus acidofilus a Enterococcus faecium 3,3×108JTK.

Analytické zložky:
Bielkoviny 22,5 %, tuk 12,4 %, hrubá vláknina 3,0 %, popol 7,2 %, vlhkosť 8,0 %, omega-6 1,8 %, omega-3 1,2 %.

Calorie Content: ME = 4084 kcal/kg

Popis jednotlivých surovín:

  • Prvou a druhou zložkou je lososová múčka a vykostený losos (32%) – je zdrojom vysoko kvalitných bielkovín, a vzhľadom k jednoduchému tráveniu sú tieto bielkoviny pre psov veľmi dobre využiteľné. Losos je zvlášť cenený pre vysoký obsah omega 3 a omega 6 nenasýtených mastných kyselín, ktoré pôsobia blahodarne na kardiovaskulárny systém psa. Nezenedbateľný je tiež vysoký podiel stopových prvkov a vitamínov – najmä vit. D a A.
  • Petcurean ryby pred použitím testuje na prítomnosť ťažkých kovov.
  • Tretia zložka sú ovsené vločky, celozrnný produkt vyrobený z hrubo rozdrveného ovsa. Ovsené vločky sú prirodzene bohaté na vitamíny B a vlákniny, obsahujú tiež mangán, horčík, selén a fosfor. Neobsahuje lepok
  • Štvrtá zložka je zemiak. Zemiaky možno považovať za bezlepkový zdroj stráviteľných sacharidov bohatý aj na vlákninu, vitamín C, B6 a draslík.
  • Piata zložka obsahuje ovos. Ovos je bohatý na vitamíny B, minerály a vlákniny.
  • Šiestou zložkou je kanolový olej - významný zdroj esenciálnych omega-3 mastných kyselín.
  • Siedma zložka obsahuje jablká – ovocie bohaté na živiny, ktoré majú vysoký obsah vlákniny.
  • Po prírodnej chuti nájdeme ľanové semienko, jeden z najlepších rastlinných zdrojov zdravých omega-3 mastných kyselín. Ľanové semená sú tiež bohaté na rozpustnú vlákninu. Ľanové semeno však obsahuje aj asi 19% bielkovín.
  • Desiatou zložkou je quinoa. Quinoa nie je skutočné obilné zrno, ale rastlina cenená pre svoje bezlepkové semená. V porovnaní s väčšinou ostatných zložiek zŕn má vysoký obsah bielkovín (asi 12-18%), vlákniny a iné zdravé živiny.

Ďalšie pozoruhodné ingrediencie sú:

  • Koreň čakanky bohatý na inulín, škrobovitú zlúčeninu zloženú z opakujúcich sa jednotiek sacharidov, ktorá sa nachádza v niektorých koreňoch a hľuzách. Inulín nielenže je prirodzeným zdrojom rozpustnej diétnej vlákniny, ale je tiež prebiotikom používaným na podporu rastu zdravých baktérií v zažívacom trakte psa.
  • Receptúra tiež zahŕňa chelátové minerály, minerály, ktoré boli chemicky pripojené k proteínom. To zjednodušuje ich absorpciu. Chelátové minerály sa zvyčajne nachádzajú v lepších krmivách pre psov.

Výrok portálu DOG ADVISOR ku krmivu: RECOMMENDED

 

Komentáre

Diskusia je prázdna.

Používame cookies, aby sme pre vás zabezpečili  ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Bez ich použitia eshop nie je schopný fungovať. Nesúhlasím s požívaním cookies na tomto e-shope (zobrazí sa prázdna stránka).

Pokračovať
Nastaviť
Nesúhlasím