Tovar v akcii


Benefity


Poštovné vrátane balného:
SR: 2,90 €, pri nákupe nad 70.-€ ZDARMA
ČR: 6,30 €, pri nákupe nad 100.-€ ZDARMA


Kvalitné krmivá


Denim Collective


K9 JORDAN

Porovnanie cien na Pricemania.sk NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Tajomstvo brokolice v miske vášho psa

19. 10. 2021, 09:33

Bez ohľadu na to, akým typom krmiva kŕmite, pridanie brokolice do stravy vášho domáceho maznáčika je účinný spôsob, ako vylepšiť akékoľvek krmivo a môže mať zásadný vplyv na zdravie vášho psa.

Brokolica obsahuje zlúčeninu nazývanú „sulforafány“…. Pri testovaní na zvieratách aj na ľuďoch sulforafány spomaľovali výskyt rakoviny a kardiovaskulárnych biomarkerov, znižovali ukazovatele zápalu a významne odstraňovali toxíny z tela vrátane škodlivých ťažkých kovov, mykotoxínov a VEK!

Zelenina obsahuje okrem vlákniny priaznivej pre črevá aj vitamíny, antioxidanty a látky s protizápalovým účinkom. Najmä brokolica obsahuje dve supermolekuly: 3,3'-diindolylmethan (DIM) a sulforafan, ktoré prirodzene zvyšujú hladiny glutatiónu.… Výskum na psoch tiež ukazuje, že DIM môže mať aj protinádorovú/protirakovinovú aktivitu. Sulforaphane bol študovaný na rakovinu kostí a močového mechúra u psov s pôsobivými výsledkami.

Kľúčový bod: Kúzlo sulforafanu sa dostaví iba vtedy, keď sa konzumuje brokolica; psy a ľudia nemajú prospech zo sulforafanu vo forme doplnkov, pretože sa rýchlo degraduje. Táto magická molekula stimuluje apoptózu (zdravú, naprogramovanú bunkovú smrť) v tele vášho psa, ktorá je životne dôležitá, keď je potrebné zlikvidovať zlé rakovinové bunky.

Zdroj: https://www.facebook.com/doctor.karen.becker/posts/385769336246157

Komentáre

Diskusia je prázdna.

Používame cookies, aby sme pre vás zabezpečili  ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Bez ich použitia eshop nie je schopný fungovať. Nesúhlasím s požívaním cookies na tomto e-shope (zobrazí sa prázdna stránka).

Pokračovať
Nastaviť
Nesúhlasím