Tovar v akcii


Benefity


Poštovné vrátane balného:
SR: 2,90 €, pri nákupe nad 70.-€ ZDARMA
ČR: 6,30 €, pri nákupe nad 100.-€ ZDARMA


Kvalitné krmivá


Denim Collective


K9 JORDAN

Porovnanie cien na Pricemania.sk NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Vyberáme postroj pre psa.

15. 11. 2021, 14:43

Postroj pre psa, skúsili ste ho niekedy? Z ponuky obrovského množstva rôznych postrojov pre psov ktoré sú na trhu, môže byť výber naozaj zložitý. Ako si vybrať zo všetkých dostupných možností? Či už ide o každodennú prechádzku, nočnú túru, dobrodružstvo na bicykli alebo postroj do auta, výber postroja závisí od situácie, v ktorej sa bude používať, a od toho, aké jednotlivé funkcie požadujete. Napríklad, či potrebujete väčšiu kontrolu, alebo je vaším hlavným cieľom pohodlie, chcete mať možnosť pridať príslušenstvo na postroj alebo možno chcete jednoduchý postroj, ktorý sa ľahko nasadíte aj zložíte zo psa.

Na začiatku hľadania toho VÁŠHO postroja si však treba položiť otázku: prečo by ste si mali kúpiť postroj pre psa namiesto obojku? Postroje poskytujú mnoho výhod oproti tradičným obojkom pre psov. Aj keď obojky určite zohrávajú svoju úlohu, postroje na rozdiel od obojkov umožňujú ovládať psa bez toho, aby spôsobovali nepohodlie alebo dusenie, pri prudkých trhnutiach eliminujú možnosť poškodenia krku a krčnej chrbtice, sú ideálne pri rôznych psích športoch (bikejöring / skijöring, dogtrekking, caniscross,...) ale aj pri špecifických formách výcviku psov (napr. obrany, záchranársky výcvik..).

  • Quick Fit postroj je ideálny pre všetkých psov a majiteľov, ktorí s postrojmi začínajú. S postrojom Quick Fit máte postroj pre psa, ktorý sa ľahko používa, jedným kliknutím ste vy a váš pes pripravení ísť. Je ideálny, keď nemáte času nazvyš a nechcete zbytočne míňať energiu pri používaní zložitého postroja. Jeho používanie je takmer také jednoduché ako použitie obojka: navlečte ho psovi cez hlavu, zapnite sponu a ste pripravení na prechádzku. Je vyrobený z pevného nylonového popruhu mäkkého na dotyk s reflexným lemom na nočné prechádzky. Okrem jednoduchosti použitia upúta tento postroj pre psa aj komfortom. Postroj Quick Fit je vybavený s unikátnym nastaviteľným hrudným popruhom potiahnutým mäkkým neoprénom pre väčší komfort Vášho psa. Má aj separátne očko na ID známku, takže obojok môžete nechať doma. Skrátka jednoduchý postroj pre psa s komfortom pre psa aj majiteľa.

EZYDOG Quick Fit Harness

  • Chest Plate Harness - postroj s hrudnou výstužou je dokonalý všestranný, ideálny pre každú situáciu alebo aktivitu. Postroj umožňuje veľkú voľnosť pohybu, takže je najlepší pri behaní, turistike alebo bicyklovaní, bez toho, aby psovi spôsoboval nepohodlie. Vďaka širokej škále veľkostí a veľkorysej nastaviteľnosti je Chest Plate ideálny pre každého psa, malého alebo veľkého. Hrudná vložka EVA sa prispôsobí hrudníku psa a mäkký dotykový popruh s reflexným lemom udrží psíka v pohodlí po celý deň. Tento štýl postroja je ideálny pre psa s dlhším hrudníkom, ale je výborný aj pre psov, ktorí sú únikovými umelcami, pretože je prakticky nemožné z neho vycúvať. Jednou z najlepších vlastností postroja Chest Plate je miera kontroly, ktorú poskytuje pri psoch, s ktorým sa ťažko manipuluje, a dokonca môže pomôcť zmierniť ťahanie. Rovnako ako všetky produkty EZYDOG, aj Chest Plate postroj je vyrobený s ohľadom na bezpečnosť. Každý hrudný postroj je dodávaný s bezpečnostným pásom, ktorý udrží psa pripútaného v aute. Tento pás sa ľahko pripája k postroju, takže jeho inštalácia pred odjazdom nevyžaduje žiadne úsilie. Ak sa počas cesty stane čokoľvek neočakávané, sila sa rozloží na hruď psa. Ale ak hľadáte schválený bezpečnostný pás pre svojho psa, čítajte ďalej ... :-)

EZYDOG Chest Plate Harness

  • Drive Harness Postroj. Tento postroj do auta pre psov bol testovaný a schválený podľa všetkých cestovných bezpečnostných noriem v EU, USA aj Austrálii.

Postroj je potrebné raz dôkladne nastaviť, potom je pripravený na dlhodobé používanie. Po prvotnom nastavení je už používanie hračka. Postroj sa jednoducho nasadzuje aj upevňuje v aute, samozrejme sa naň dá pripevniť aj vodítko. Zapínanie veľmi uľahčuje efektný magnetický zámok. Pripnutie k bezpečnostným pásom je veľmi jednoduché – pretiahnutím bezpečnostného pásu cez magnetické rukoväte na vrchu postroja pre psa a zacvaknutím do normálneho uzáveru sedadla. Postroj umožňuje psovi určitú mieru pohybu – rovnako ako človeku pripútanému bezpečnostným pásom, avšak pri prudkom pohybe ihneď psa zadrží. Keďže je postroj priamo spojený s bezpečnostným pásom, nehrozí, že pripútaný pes „preletí“ dráhu na dĺžku vodítka a až potom je zastavený – zadržaný je ihneď ako sa zasekne bezpečnostný pás.

Rovnako ako všetky produkty EZYDOG, aj postroj Drive Harness bol vyrobený z materiálov najvyššej kvality. Spony sú vyrobené z leteckého hliníka, popruhy z najkvalitnejších bezpečnostných pásov do auta. V tomto postroji pre psov sa berie do úvahy aj pohodlie pre vášho psa, s oporou hrudníka EVA, ktorá sa formuje podľa vášho psa, takže sa perfektne hodí pre každého psa!

EZYDOG Drive Harness

  • Cornvert Harness je pre zákazníka, ktorý očakáva od postroja niečo navyše. Maximálny komfort, príslušenstvo na prispôsobenie, jednoduché nasadenie, robustná, odolná konštrukcia. Perfektný ako postroj pre služobného psa aj psov, ktorí milujú dobrodružstvo. Ľahko uchopiteľná rukoväť umiestnená v hornej časti postroja tiež uľahčuje manipuláciu so psom alebo asistovanie ťažkému či invalidnému psovi nastúpiť do vozidla. Rukoväť má magnetický uzáver, ktorý ju drží pritlačenú k postroju, keď sa nepoužíva. Reflexné lemovanie umožní výbornú viditeľnosť psa aj v noci

Postroj Convert tiež odolný vďaka robustnému D-krúžku z nehrdzavejúcej ocele a polyesterovému vonkajšiemu povrchu. Tento postroj „prežije“ (takmer) všetko. Je odolný, pevný, ľahko sa nasadzuje a navyše perfektne vyzerá. Toto je klasika medzi postrojmi so všetkým čo k nej patrí a niečím navyše v podobe výborných materiálov a mnohých vychytávok počínajúc reflexnými prvkami a končiac magnetickou rúčkou.

EZYDOG Convert Harness

Komentáre

Diskusia je prázdna.

Používame cookies, aby sme pre vás zabezpečili  ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Bez ich použitia eshop nie je schopný fungovať. Nesúhlasím s požívaním cookies na tomto e-shope (zobrazí sa prázdna stránka).

Pokračovať
Nastaviť
Nesúhlasím