Tovar v akcii


Benefity


Poštovné vrátane balného:
SR: 2,90 €, pri nákupe nad 70.-€ ZDARMA
ČR: 6,30 €, pri nákupe nad 100.-€ ZDARMA


Kvalitné krmivá


Denim Collective


K9 JORDAN

Porovnanie cien na Pricemania.sk NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Jednoduchým trikom zvýšte kvalitu granúl či konzerv!

10. 08. 2021, 13:35
Tip na skvalitnenie granúl či konzerv:
Pridajte do granúl alebo konzervy vášho psa nejakú chutnú zeleninu (napríklad mrkvu, koriander, paštrnák, fenikel, zeler, petržlen).
Tieto poklady v stravovaní obsahujú polyacetylény, neobvyklú triedu organických zlúčenín, ktoré majú antibakteriálne a protiplesňové účinky. Hrajú kľúčovú úlohu pri detoxikácii niekoľkých látok spôsobujúcich rakovinu, konkrétne MYKOTOXÍNOV. Mykotoxíny sú hubové toxíny bez chuti a zápachu, nachádzajúce sa v krmivách pre domáce zvieratá, ktoré spôsobujú poškodenie orgánov a imunitné problémy. Odstránenie mykotoxínov z tela vášho psa môže byť skutočne ťažké, ale podávanie chutnej zeleniny je skvelý spôsob, ako zvýšiť metabolizmus týchto toxických zlúčenín! Surová alebo varená mrkva a paštrnák sú skvelými cvičebnými dobrotami, zatiaľ čo koriander, petržlen a fenikel je možné mleté a primiešať do krmiva.

Komentáre

Diskusia je prázdna.

Používame cookies, aby sme pre vás zabezpečili  ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Bez ich použitia eshop nie je schopný fungovať. Nesúhlasím s požívaním cookies na tomto e-shope (zobrazí sa prázdna stránka).

Pokračovať
Nastaviť
Nesúhlasím