Tovar v akcii


Benefity


Poštovné vrátane balného:
SR: 2,90 €, pri nákupe nad 70.-€ ZDARMA
ČR: 6,30 €, pri nákupe nad 100.-€ ZDARMA


Kvalitné krmivá


Denim Collective


K9 JORDAN

Porovnanie cien na Pricemania.sk NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Vylepšite granule vášho šteniatka

13. 08. 2021, 13:05

To, čo sa rozhodnete vložiť do misky šteniatka - v ranej fáze jeho života, môže doslova ovplyvniť celý jeho budúci život, nehovoriac o Vašich budúcich účtoch za veterinára.
"Svojmu psovi dávam iba granule, NIKDY im nedávam nič iné!" bolo kedysi hrdým vyhlásením majiteľa domáceho maznáčika, ale výskum mikrobiómov dokazuje, že ide o VEĽKÚ chybu. Štúdia za štúdiou ukazuje, že čím rozmanitejšia je miska vášho domáceho maznáčika, tým zdravšie môže byť jeho črevo a imunitný systém.
Úplne nová štúdia od fínskych veterinárnych vedcov ukazuje, že aj zdravé ľudského jedlo ponúkané šteniatkam výrazne znižuje príznaky alergie a kožné problémy neskôr v živote. Tento dlhodobý ochranný účinok sa zvyšoval tým častejšie, čím častejšie sa pridávali skutočné potraviny, takže čím viac šteniat vystavovalo rôznym zdravým potravinám, tým väčšia bola ochrana pred rozvojom kožných problémov na ceste.
"... aj keď pes zje 80% krmiva sušeného, ​​pridanie minimálne 20% krmiva v surovom stave výrazne zníži riziko AASS [alergickej kožnej choroby] v neskoršom živote." -doktorka Anna Hielm-Björkman
Podľa vedcov môže kŕmenie rôznych surových alebo minimálne spracovaných skutočných potravín v ranom veku viesť k mikrobiálnej expozícii, ktorá na začiatku posilní imunitný systém a zníži alergické reakcie neskôr v živote. V štúdii sa jednalo najmä o podávanie nasledovných čerstvých potravín: ryby a mäso, zelenina a koreňová zelenina, huby, cmar a ďalšie fermentované mliečne výrobky a bobuľové ovocie.
Poznámka ActiveDOG: zdôrazňujeme, že v štúdii sa jedná VÝLUČNE o zdravé potraviny (najmä ovocie, zelenina, surové ryby, mäso), ktoré sú iba v čerstvom stave, bez dochucovadiel a konzervantov!
Zdroj: https://www.facebook.com/doctor.karen.becker/posts/360400165449741

Komentáre

Diskusia je prázdna.

Používame cookies, aby sme pre vás zabezpečili  ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Bez ich použitia eshop nie je schopný fungovať. Nesúhlasím s požívaním cookies na tomto e-shope (zobrazí sa prázdna stránka).

Pokračovať
Nastaviť
Nesúhlasím