Tovar v akcii


Benefity


Poštovné vrátane balného:
SR: 2,90 €, pri nákupe nad 70.-€ ZDARMA
ČR: 6,30 €, pri nákupe nad 100.-€ ZDARMA


Kvalitné krmivá


Denim Collective


K9 JORDAN

Porovnanie cien na Pricemania.sk NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

EZYDOG Neo Collar (obojok) – Test

15. 06. 2017, 08:35

Charakteristika:

Neo Collar je trochu iná šálka kávy ako už testovaný Double Up. Kým Double Up je „pracant“, Neo Collar je komfortný obojok podšitý na vnútornej strane neoprénom (ešte o ňom bude reč), vyrobený z kvalitného robustného a odolného nylonu. Po bokoch je obšitý výraznými reflexnými pásmi, ktoré sú v noci veľmi dobre viditeľné a dávajú mu punc exkluzivity a originality. Obojok má robustný nerezový O-krúžok na uchytenie vodítka a malý plastový krúžok na uchytenie známok. Úprava dĺžky je vyriešená velcro pásom. Výrazným prvkom je zreteľné logo výrobcu – biely text EZYDOG na červenom podklade.

Neo Collar Dog

Skúsenosti:

Prvé čo prekvapilo bola „tuhosť“ obojku. Obojok je skutočne pevný a pôsobí už v ruke robustne. Pri dlhšom používaní sa doslova vytvaruje podľa krku psa. Neoprén na vnútornej strane je odolný a ohľaduplný voči krku a srsti psa. Psi „ťahači“ budú mať radosť cheeky. Na psovi vyzerá obojok luxusne. Je dostatočne široký, farba je výrazná a v noci pri dopade svetla na obojok, silno žiaria reflexné pásy.

Výhrady máme k velcro pásom na zmenu veľkosti. Pri bežnom použití držia veľmi spoľahlivo a sú absolútne bezproblémové, avšak ich slabé miesto sme našli, keď pes šantil v kukuričnom poli – prudké nárazy silných kukuričných stebiel spôsobovali jeho uvoľňovanie na konci pásu.

Video k produktu: https://www.youtube.com/watch?v=o3G74qFxc1c

 

 

Komentáre

Diskusia je prázdna.

Používame cookies, aby sme pre vás zabezpečili  ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Bez ich použitia eshop nie je schopný fungovať. Nesúhlasím s požívaním cookies na tomto e-shope (zobrazí sa prázdna stránka).

Pokračovať
Nastaviť
Nesúhlasím