Tovar v akcii


Benefity


Poštovné vrátane balného:
SR: 2,90 €, pri nákupe nad 70.-€ ZDARMA
ČR: 6,30 €, pri nákupe nad 100.-€ ZDARMA


Kvalitné krmivá


Denim Collective


K9 JORDAN

Porovnanie cien na Pricemania.sk NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

EZYDOG Chest Plate Harness (postroj) + Car Restraint – Test

15. 06. 2017, 08:40

Charakteristika:

Chest Plate je postroj ktorý na rozdiel od väčšiny postrojov na trhu disponuje hrudnou výstužou, ktorá sa vďaka svojej špeciálnej výplni prispôsobí tvaru hrudníka psa. Popruhy sú vybavené reflexným šitím, zapínanie je vyriešené robustným trojzubcom a na vodítko sa pripína prostredníctvom nerezového D-krúžku. Bonusom je Car Restraint – univerzálny pevný pás na pripnutie postroja k bezpečnostnému pásu v aute. Všetky súčasti sú nehrdzavejúce, odolné a ľahko sa čistia.

Chest Plate Harness Dog

Skúsenosti:

Chest plate na rozdiel od väčšiny postrojov na trhu, rozkladá silu pri ťahaní psa rovnomerne na celý hrudník a nesústreďuje sa na krk (resp. prednú časť hrude) psa. Toto riešenie je ku psovi veľmi šetrné a nám sa osvedčilo napríklad pri nácviku obrán, kedy má pes razantný ťah na figuranta. Veľmi oceňujeme jednoduché nasadenie na psa. Pri prvom nasadení sa treba trochu viac „pohrať“ s nastavením popruhov, aby postroj dokonale sedel. Potom je už manipulácia a nasadenie veľmi jednoduché a pohodlné. Vďaka minimalistickým plochám postroja sa pes na rozdiel od viacerých pracovných postrojov neprehrieva a postroj ho nijako v pohybe neobmedzuje

Poteší aj mimoriadna skladnosť postroja keď ho práve nepoužívate. Zaberie skutočne iba minimum miesta.

Car Restraint využijete v každom aute vybavenom bezpečnostnými pásmi. Poskytuje psovi istú dávku voľnosti, ale pri prudkých pohyboch ho bezpečne udrží na mieste. Je vyrobený z materiálov, z akých sa vyrábajú bezpečnostné pásy a tak vám vydrží pekných pár rokov (kým ho nestratíte smiley).

Video k produktu: https://www.youtube.com/watch?v=WG9ipcoXkbE&t=6s

 

 

Komentáre

Diskusia je prázdna.

Používame cookies, aby sme pre vás zabezpečili  ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Bez ich použitia eshop nie je schopný fungovať. Nesúhlasím s požívaním cookies na tomto e-shope (zobrazí sa prázdna stránka).

Pokračovať
Nastaviť
Nesúhlasím