Tovar v akcii


Benefity


Poštovné vrátane balného:
SR: 2,90 €, pri nákupe nad 70.-€ ZDARMA
ČR: 6,30 €, pri nákupe nad 100.-€ ZDARMA


Kvalitné krmivá


Denim Collective


K9 JORDAN

Porovnanie cien na Pricemania.sk NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

EZYDOG Zero Shock Leash (vodítko) – Test

15. 06. 2017, 08:46

Charakteristika:

Toto vodítko je modernou zdokonalenou verziou prvého vodítka s amortizérom, ktoré spoločnosť EzyDog uviedla na trh a zaznamenala celosvetový úspech. Po mnohých inováciách ho priviedla takmer k dokonalosti. Amortizér je komponent, ktorý tlmí prudké trhnutia psa a tým chráni vaše ruky a je šetrný ku krku psa. Vodítko má neoprénom podšitú rúčku, očko na uchytenie drobností a pri karabíne ďalšiu rúčku, tzv. Trafic Control, ktorá umožňuje mať psa v prípade potreby pod dokonalou kontrolou. Je vyrobené z pevného, na dotyk príjemne mäkkého nylonu.

Zero Shock Pcture with dog

Skúsenosti:

Toto vodítko je skutočne komfortné, ideálne na prechádzky i jogging so psom. Amortizér funguje spoľahlivo, dostatočne tlmí prudké pohyby psa, ale jeho rozťažnosť je limitovaná, takže viete psa ovládať a neskáče vám na vodítku ako jo-jo smiley. Veľmi oceňujeme skutočne kvalitnú rúčku, ktorá je vďaka nepoprénu z vnútornej strany veľmi pohodlná a ani veľký pes vám nespôsobí bolestivé odreniny keď sa nečakane prudko rozbehne.  Na prechod cez cestu využívame rúčku pri karabíne, ktorá je mimo účinku amortizéra a pes je ovládateľný ako na klasickom krátkom vodítku. V neposlednom rade musíme spomenúť WAU efekt na ostatných psíčkarov. Vodítko vyzerá exkluzívne a často sa naň iní psíčkari pýtajú.

Zero Shock Leash využijete pri všetkých bežných aktivitách so psom, treba však podotknúť, že nie je vhodné na výcvik, kedy potrebujete psa aj trhnutím vodítka usmerniť. Účinok takéhoto trhnutia je vďaka amortizéru obmedzený.

Video k produktu: https://www.youtube.com/watch?v=m_p9C8-2sHA

Komentáre

Diskusia je prázdna.

Používame cookies, aby sme pre vás zabezpečili  ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Bez ich použitia eshop nie je schopný fungovať. Nesúhlasím s požívaním cookies na tomto e-shope (zobrazí sa prázdna stránka).

Pokračovať
Nastaviť
Nesúhlasím