Tovar v akcii


Benefity


Poštovné vrátane balného:
SR: 2,90 €, pri nákupe nad 70.-€ ZDARMA
ČR: 6,30 €, pri nákupe nad 100.-€ ZDARMA


Kvalitné krmivá


Denim Collective


K9 JORDAN

Porovnanie cien na Pricemania.sk NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

EZYDOG Vario 6 Leash (vodítko) – Test

15. 06. 2017, 08:48

Charakteristika:

Prepínacie vodítko so šiestimi variantmi použitia – plná dĺžka 185 cm, vedenie s voľnými rukami, vedenie „na krátko“, vedenie dvoch psov, možnosť uviazania (v dvoch dĺžkach). Vodítko je z pevného, zdvojeného (!) nylonu s reflexným šitím. Na vodítku sú tri masívne nylonové oká a jeden tunel na prekríženie (využitie pri vedení na krátko a vedení dvoch psov). Je zakončené na oboch koncoch čiernenými karabínami. Použité materiály i spracovanie sú na vysokej úrovni typickej pre EzyDog.

Skúsenosti:

Toto je naše primárne vodítko, ktoré používame denne. Dostalo nás jeho všestranné použitie. Pri venčení využívame plnú dĺžku 185 cm aby mal pes dostatok pohybu (mohlo by byť aj viac J), vo frekventovaných oblastiach prepíname na krátky úchop a pri odložení je uviazanie psa ku stĺpu alebo stromu dielom okamihu. Vodítko využívame aj na obrany, kedy pre väčšiu bezpečnosť pripíname k postroju obe karabíny. Vďaka reflexnému šitiu nás vodiči vidia už zďaleka. Napriek názvu Vario 6, ktorý hovorí o šiestich variantách použitia, fantázii sa medze nekladú a každý si určite nájde ďalšie možnosti využitia. Nám sa osvedčilo využitie ako núdzového obojka s vôdzkou a na výcvikovom pobyte sme z dvoch takýchto vodítok vyrobili provizórne TRX aby sme sa udržali vo forme :-D.

Video k produktu: https://youtu.be/L_dSd9HtTFY

 

Komentáre

Diskusia je prázdna.

Používame cookies, aby sme pre vás zabezpečili  ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Bez ich použitia eshop nie je schopný fungovať. Nesúhlasím s požívaním cookies na tomto e-shope (zobrazí sa prázdna stránka).

Pokračovať
Nastaviť
Nesúhlasím