Tovar v akcii


Benefity


Poštovné vrátane balného:
SR: 2,90 €, pri nákupe nad 70.-€ ZDARMA
ČR: 6,30 €, pri nákupe nad 100.-€ ZDARMA


Kvalitné krmivá


Denim Collective


K9 JORDAN

Porovnanie cien na Pricemania.sk NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

EZYDOG DFD (plávacia vesta) - Test

15. 06. 2017, 10:19

Charakteristika:

Opísať pár slovami túto vestu nie je jednoduché. Jedná sa o sofistikovaný produkt, ktorý je kombináciou veľmi špecifických materiálov a prepracovaného dizajnu, ktorý podlieha funkčnej ergonómii a podpore psa pri plávaní. Na prvý pohľad jednoduchá záležitosť, ale...pri takomto produkte je mimoriadne dôležité dokonalé vyváženie psa vo vode, aby sa neprevracal do niektorej strany, aby sa mu nenadnášal nadmerne zadok, čo by spôsobovalo zanáranie hlavy a podobne... Paradoxne je to s vestou u človeka jednoduchšie vzhľadom na tvar tela. Ale dosť odborného výkladu, dôležitý je výsledok, a ten stojí za to. Vesta výborne vyzerá a výborne funguje. Použité materiály zabezpečujú dlhodobú funkčnosť a pohodlie psa pri pohybe vo vode i na suchu. Medzi ďalšie skvelé funkcie patrí ergonomické madlo a mimoriadne silný D-krúžok, čo vám umožní postroj ľahko prenášať a v prípade nutnosti zaistiť psa. Pri tomto produkte je evidentné, že tí čo ho vymysleli vedia čo robia – Austrália je predsa krajina surfingu aj winsurfingu, špičkových plavcov a nádherných pláží. Pes na surfe tam nie je žiadna rarita. A že má vestu EzyDog, je takmer pravidlo wink

DFD Plavacia vesta

Skúsenosti:

Tento produkt sme osobne nevyskúšali. Obrátili sme sa preto na našich klientov, ktorí chodia so svojimi psami na splavy a požiadali sme ich o krátke zhodnotenie. Najviac vo svojich recenziách oceňovali že vesta je skutočne funkčná a aj v silnom prúde udrží psa nad hladinou. Sú spokojní s variabilným nastavením, vďaka ktorému vedia vestu prispôsobiť akejkoľvek postave psa. Psi vo väčšine prípadov vestu veľmi dobre znášajú, nevadí im ani pri pohybe na suchu. Minimálne nasáva vodu, vďaka čomu rýchlo vyschne. Pochvaľovali si tiež odolnosť materiálov a v neposlednom rade dizajn, ktorý priťahuje pohľady smiley.

Video k produktu: https://www.youtube.com/watch?v=VMvGO8SQRig

 

Komentáre

Diskusia je prázdna.

Používame cookies, aby sme pre vás zabezpečili  ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Bez ich použitia eshop nie je schopný fungovať. Nesúhlasím s požívaním cookies na tomto e-shope (zobrazí sa prázdna stránka).

Pokračovať
Nastaviť
Nesúhlasím