Tovar v akcii


Benefity


Poštovné vrátane balného:
SR: 2,90 €, pri nákupe nad 70.-€ ZDARMA
ČR: 6,30 €, pri nákupe nad 100.-€ ZDARMA


Kvalitné krmivá


Denim Collective


K9 JORDAN

Porovnanie cien na Pricemania.sk NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

EZYDOG Road Runner (vodítko) – Test

15. 06. 2017, 10:22

Charakteristika:

210 cm dlhé vodítko je primárne určené na behanie (jogging) so psom, ale je výborné aj na bežné venčenie, kedy dĺžka vodítka pridá na voľnosti psa. Vodítko je – ako je už u EzyDog zvykom vybevené viacerými vychytávkami. Časť, ktorá sa zapína okolo pása je nastaviteľná, vystlaná z vnútornej strany mäkkým neoprénom a je doplnená o malý plastový O-krúžok a „gumicuk“ na uchytenie drobností. Zapína sa pevným plastovým trojzubcom. Opačný koniec vodítka je pri karabíne doplnený o amortizér na tlmenie prudkých pohybov psa, takže by ste mali „ustáť“ aj silnejšie trhnutie psa. Vodítko je vyhotovené z mäkkého, ale pevného nylonu, všetky spoje majú dôkladné šitie, karabína je čiernená.

Road runner

Skúsenosti:

Ako bolo spomenuté v charakteristike produktu, vodítko je určené na jogging so psom, prípadne ľahší trekking ale výborne sa hodí aj na bežné prechádzky. Jedná sa o vynikajúcu rekreačnú pomôcku, ale primárne nie je určené (aj keď použiteľné) na záprahové športy ako canis cross alebo dog trekking, na ktoré slúžia špecializované sety ako pre psa, tak aj pre psovoda, často doplnené o sedáky a ďalšiu výbavu. Jeho výhodou je, že je ľahké, pevné a všestranné. Špecializované sety sú obvykle ďaleko komplikovanejšie a na každodenné venčenie menej pohodlné. Road Runner si jednoducho opášete, pripnete o obojok psa a môžete vyraziť za dobrodružstvom. Časť ktoré sa dáva okolo pása sa dá prispôsobiť prakticky ľubovoľnej postave. Je ideálne pre každého, kto berie venčenie tak trochu ako šport a nie iba lenivú prechádzku okolo domu cheeky.

Video k produktu: https://www.youtube.com/watch?v=PSM6s0bkbZM

 

Komentáre

Diskusia je prázdna.

Používame cookies, aby sme pre vás zabezpečili  ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Bez ich použitia eshop nie je schopný fungovať. Nesúhlasím s požívaním cookies na tomto e-shope (zobrazí sa prázdna stránka).

Pokračovať
Nastaviť
Nesúhlasím