Tovar v akcii


Benefity


Poštovné vrátane balného:
SR: 2,90 €, pri nákupe nad 70.-€ ZDARMA
ČR: 6,30 €, pri nákupe nad 100.-€ ZDARMA


Kvalitné krmivá


Denim Collective


K9 JORDAN

Porovnanie cien na Pricemania.sk NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

EZYDOG Drive Car Harness (postroj do auta) - Test

18. 09. 2017, 16:02

Charakteristika:

Postroj je určený na bezpečnú prepravu psa v aute na mieste, ktoré je vybavené bezpečnostným pásom. Je vyrobený z materiálov, ktoré sa používajú pri výrobe bezpečnostných pásov do áut. Splnil všetky príslušné požiadavky noriem: USA (FMVSS 213), Európa (Nariadenie ECE 16), Austrália (ADR42 / 04). Viac o testoch postroja nájdete na: http://store.ezydog.com/safety-tested-vehicle-harness/.

Má magnetický zámok, robustné spony z hliníkovej zliatiny, Crosslink technológiu šitia na zabezpečenie mimoriadnej pevnosti celého postroja. Dodávaný je iba v čiernej farbe.

Tento postroj vyhral cenu v kategórii BEST Dog Acessory na najprestížnejšom veľtrhu potrieb pre domácich miláčikov v UK: PATS sandown 2017!

Car Harness

Skúsenosti:

Keď sme prvý krát dostali tento postroj do rúk, neubránili sme sa pravému Hasselhoffskému WAU (pamätníci Baywatch vedia o čom hovorím wink). Postroj je neuveriteľne robustný, vyrobený z materiálu používaného v auto priemysle.  EZYDOG v tomto prípade prišiel s produktom, ktorý na trhu už dlho chýbal. Bežné postroje nie sú dostatočne pevné, ani konštrukčne prispôsobené na špecifické požiadavky na ochranu psa v aute pri prudkom brzdení, ostrých zákrutách, alebo iných krízových situáciách a klietka nie každému vyhovuje  vzhľadom na jej (ne)spratnosť. S prvým nastavením sa treba pohrať, odporúčame pozrieť video: https://www.youtube.com/watch?v=zOnnnXxyiHU

Po prvotnom nastavení je už používanie hračka. Postroj sa jednoducho nasadzuje aj upevňuje v aute, samozrejme sa naň dá pripevniť aj vodítko. Zapínanie veľmi uľahčuje efektný magnetický zámok. Pripnutie k bezpečnostným pásom je veľmi jednoduché – stačí iba pás prevliecť cez príslušné popruhy. Postroj umožňuje psovi určitú mieru pohybu – rovnako ako človeku pripútanému bezpečnostným pásom, avšak pri prudkom pohybe ihneď psa zadrží. Keďže je postroj priamo spojený s bezpečnostným pásom, nehrozí, že pripútaný pes „preletí“ dráhu na dĺžku vodítka a až potom je zastavený – zadržaný je ihneď ako sa zasekne bezpečnostný pás.

Ako určité negatívum vnímame, že postroj je pomerne ťažký a nie je vhodný na bežné venčenie. Táto skutočnosť je však nevyhnutnou daňou za  kvalitu, robustnosť a najmä odolnosť a pevnosť, ktoré sú pri tomto výrobku prioritou.

Komentáre

Diskusia je prázdna.

Používame cookies, aby sme pre vás zabezpečili  ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Bez ich použitia eshop nie je schopný fungovať. Nesúhlasím s požívaním cookies na tomto e-shope (zobrazí sa prázdna stránka).

Pokračovať
Nastaviť
Nesúhlasím